AxFlow – Tätningslös hermetisk konstruktion

Excenterskivpumpen har unika egenskaper som erhålles av att omvandla en roterande rörelse hos pumpens axel till en excentrisk rörelse.

Excenterskivpumpen har unika egenskaper som erhålles av att omvandla en roterande rörelse hos pumpens axel till en excentrisk rörelse.

Pumparna är hermetiska utan magnetkoppling eller spaltrör vilket gör att de klarar torrkörning och livsmedelsklassning.

Mouvex SLS serien

SLS-pumpar är idealiska för applikationer inom livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsindustrin, som alla kräver ytterst hygienisk hantering.

Mouvex® SLS tätningslösa excenterskivpumpar har utformats för användning i ett brett spektrum av applikationer inom livsmedels-, kosmetika- och läkemedelsindustrin, som alla kräver ytterst hygienisk hantering. SLS-pumpen är så tät att den kan pumpa luft och skapa kompressorverkan för att tömma sug och tryckledning på vätska, vilket är en kritisk faktor för att maximera återvinning av produkt.

Mer nytt från AxFlow

Mouvex H-Flo serien

Mouvex H-Flo har samma unika tätningsfria konstruktion som SLS-serien men med förbättrad prestanda, särskilt när det gäller energieffektivitet och volymetrisk verkningsgrad.

Mouvex H-Flo excenterskivpumpar har konstruerats för användning i ett brett spektrum av pumpapplikationer inom livsmedels-, kosmetik- och läkemedelsindustrin, som alla kräver extremt hygienisk hantering.

H-Flo är, likt SLS-serien, så tät att den kan pumpa luft och skapa kompressorverkan för att tömma sug och tryckledningar på vätska. Vilket är avgörande för dig som inte vill diska bort kostsam råvara eller färdig produkt.

Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

Läs ocksa: AxFlow – FIP-serien med god sugförmåga och brett användningsområde
AxFlow AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *