Endress+Hauser Danmark firar 50-årsjubileum

Endress+Hauser Danmark firar 50-årsjubileum

I 50 år har Endress+Hauser erbjudit försäljnings- och servicesupport i Danmark, på Grönland och på Färöarna, och har kommit att bli en betrodd partner i regionen.

”Vi är jätteglada över att få fira denna milstolpe. De senaste 50 åren har marknadens krav ökat, men vår ambition att leverera innovativa lösningar och tillförlitlig service har förblivit oförändrad. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med våra kunder och hjälpa dem uppnå sina mål med våra toppmoderna tekniska lösningar”, säger Virpi Varjonen, verkställande direktör för Endress+Hauser Danmark.

Endress+Hauser Danmark grundades 1974 och sysselsätter för närvarande 37 engagerade medarbetare som tillhandahåller omfattande stöd inom processinstrumentering, systemlösningar och service för industrier inom livsmedel, livsvetenskap, vatten och avlopp, kraft och energi. Kontoret ligger i Søborg i närheten av Köpenhamn.

Endress+Hauser Danmark har god tillväxt efter att ha investerat i att utöka både anläggningarna och personalstyrkan för att kunna bistå marknaden och kunderna på ett ännu bättre sätt. Företaget bygger just nu ett modernt och avancerat service- och utbildningscenter, och fortsätter att utöka utbudet av servicetjänster och välkomna nya talanger. ”När vi blickar framåt har vi kvar vårt fokus på att hjälpa kunderna med samma passion och innovationskraft som har varit vägledande de första 50 åren“, avslutar Virpi Varjonen.

Läs ocksa: Single Pair Ethernet – Endress+Hauser samarbetar för framtidens automation
Endress+Hauser AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar