CEJN introducerar Smartflow: Spillfria snabbkopplingar för höga flöden

snabbkopplingar

CEJN introducerar Smartflow: Spillfria snabbkopplingar för höga flöden

Efter CEJN:s nyligen genomförda förvärv av Smartflow Couplings Ltd. är vi glada över att kunna introducera Smartflow-serien med snabbkopplingar i vårt produktsortiment. Dessa dry-break-kopplingar är utformade för olika vätskor och finns i fyra storlekar. Med sitt höga flöde är Smartflow-snabbkopplingarna ett betydande tillskott som öppnar upp nya möjligheter för spillfria anslutningar i många branscher.

Alla Smartflow-kopplingar finns i rostfritt stål och aluminium, är klassad för ett arbetstryck på 25 bar och har en 5x säkerhetsfaktor. Detta gör det möjligt att byta ut en koppling i rostfritt stål mot ett mer kostnadseffektivt alternativ i aluminium utan att kompromissa med säkerhet eller prestanda.

Smartflow-kopplingarna uppfyller TEAM SPEC- och STANAG 3756-standarderna och är helt utbytbara med kopplingar från andra tillverkare i branschen, vilket säkerställer kompatibilitet och enkel integration.

Smartflow snabbkopplingar har visat sin mångsidighet och effektivitet i olika tillämpningar, inklusive tankbilar och godsvagnar, AdBlue-distribution, offshore-verksamhet, marin bunkring och IBC-fyllning. Kombinationen av höga flöden och dry-break-funktionalitet öppnar upp för nya möjligheter inom flera branscher.

Hitta Leverantörer av snabbkopplingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar