Phoenix Contact – M12 hybridkontakt för Single Pair Ethernet

Med den innovativa hybriddesignen för data- och kraftöverföring sparar SPE-kontakten utrymme

Med den högpresterande M12-hybridkontakten i Onepair-serien för Single Pair Ethernet (SPE) lägger Phoenix Contact grunden för krävande IIoT-applikationer och nästa nivå av industriell automation.

SPE-kontakten kombinerar data och kraft i ett system. Med två kretsar på 2 x 8 A och upp till 63 V är överföringshastigheter på upp till 1 Gbps möjliga. Med den innovativa hybriddesignen för data- och kraftöverföring sparar SPE-kontakten utrymme.

Phoenix Contact – Små plintar för maximal nytta

Efter trenden mot miniatyrisering erbjuder viktminskningen och förenklingen av systemet kunderna helt nya användningsområden och möjligheter att spara kostnader. Kontakten har utvecklats baserat på den internationella standarden för flera tillverkare IEC 63171-7, vilket ger användarna framtidssäker design-in.

Oavsett om man automatiserar processer, fabriker eller andra byggnader med den pålitliga SPE-anslutningstekniken så kan kunderna utnyttja digitaliseringens nya potential. M12-hybridkontakterna är robusta och lämpliga för krävande applikationer som industriell användning i fält.

Hitta leverantörer av kontakter här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *