OEM Automatic AB – Vi utökar sortimentet med frekvensomriktare från Yaskawa

Yaskawas frekvensomriktare är nu tillgängliga i vårt sortiment och erbjuder hög tillverkningskvalitet och en konstruktion som garanterar lång och underhållsfri drift

Vi är glada att meddela att vi har utökat vårt sortiment genom en ny tillverkare, Yaskawa. Som en välrenommerad aktör inom automation har Yaskawa omfattande kunskap och över 22 miljoner installerade frekvensomriktare över hela världen.

Yaskawas frekvensomriktare är nu tillgängliga i vårt sortiment och erbjuder hög tillverkningskvalitet och en konstruktion som garanterar lång och underhållsfri drift. Deras pålitlighet gör att de kan utföra sitt arbete pålitligt under många år.

OEM Automatic – Gör dig redo att uppleva det senaste inom robotik!

Vi är övertygade om att Yaskawas frekvensomriktare kommer att tillgodose våra kunders behov och förbättra deras automationsprojekt. Vi ser fram emot att erbjuda dessa högkvalitativa produkter och ta del av Yaskawas många års erfarenhet och expertis inom området.

Kontakta oss för mer information om vårt utökade sortiment med Yaskawas frekvensomriktare och hur de kan bidra till ditt företags framgång inom automation.

Hitta leverantörer av frekvensomriktare här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *