KMC Ytbehandling – Perfekta efterbehandlingsresultat av 3D-printade komponenter!

M1 Basic är en kostnadseffektiv, kompakt och användarvänlig instegsmaskin som enkelt kan integreras i din produktionslina eller som ett helt fristående system.

M1 Basic är en kostnadseffektiv, kompakt och användarvänlig instegsmaskin som enkelt kan integreras i din produktionslina eller som ett helt fristående system.

Maskinen utmärker sig genom en kompakt design och enkel användning. Den är idealisk för ytutjämning och polering av 3D-printade komponenter i metall eller plast. Oavsett om du måste bearbeta individuellt printade komponenter eller små arbetsstyckessatser garanterar M1 Basic perfekt repeterbara efterbehandlingsresultat.

M1 Basic är en uppskattad maskin inte bara inom industrin utan även inom forskning och utveckling. Nyligen installerade National Manufacturing Institute Scotland (NMIS) som drivs av University of Strathclyde, en M1 Basic som kommer användas som en del av ett forskningsprojekt fokuserat på metalltillverkning.

Hitta Leverantörer av Ytbehandling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *