Upptäck LEMO:s nya multikoaxialmodell med högfrekvensprestanda

LEMO presenterar stolt utökningen av sin beprövade M-serie med en ny multikoaxial konfiguration, som fått beteckningen LM.232, tillgänglig i storlek LM med upp till 12x koaxialkontakter. De nya kontakterna och uttagen har utformats speciellt för att tillfredsställa de mest stränga högfrekvens anslutningarna krav under mycket krävande miljöförhållanden.

Den nya ingångskonfigurationen integrerar 12x koaxialkontakter, typ 0R (50 Ohm), vilket möjliggör överföring av högfrekvent data upp till 26,5 GHz med ett lågt VSWR. Koaxialkontakten är lätt att montera tack vare krimp som monterings metod. Den är utformad för lågförlust koaxkabel typ LMR-100A eller MULTIFLEX 86.
Typiska applikationer är trådlösa nätverk 5G trådlösa nätverk, radarsystem, fältkommunikation och UAV drönare.
Tack vare sin expertis och  kabelmonteringskapacitet står LEMO till förfogande för att hjälpa dig att tillhandahålla kompletta kablage lösningar

Läs ocksa: Upptäck LEMO:s nya banbrytande High speed-kontakter
LEMO Nordic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *