Upptäck LEMO:s nya banbrytande High speed-kontakter

LEMO kan stolt tillkännage utökningen av sin beprövade portfölj inom digital höghastighets dataöverföring med lanseringen av USB 3.1 och Single Pair Ethernet-kontakter, som finns tillgängliga från och med den 15 november 2022.


USB-protokoll
LEMO kompletterar sitt befintliga sortiment av USB 2.0-kompatibla produkter med en ny serie USB 3.1-kontakter som ger dataöverföringshastighet upp till 10 Gb/s. Deras kontaktkonfiguration  säkerställer optimal avskärmning och signalintegritet. De är också utrustade med ett par USB 2.0-kontakter för att säkerställa bakåtkompatibilitet och spänningsmatning.

Ethernet-protokoll

LEMO utökar också sitt befintliga Ethernet-kompatibla utbud, som inkluderar 1000 Base-T4 och 10G Base-T4 kompatibla lösningar, med en ny serie Single Pair Ethernet-kontakter (SPE) som ger en dataöverföringhastighet på upp till 1 Gb/s. 1000 Base T1.Utrustade med antingen 1 eller 2 High Speed SPE-par garanterar dessa miniatyrmodeller robusta, säkra och hållbara kompakta integrationer, för tuffa och krävande miljöer. De nya konfigurationerna för både USB 3.1 och Single Pair Ethernet garanterar  höghastighetslösningar med hög kvalitet och tillförlitlighet för både inomhus- och utomhusmiljöer där absolut signalintegritet är nödvändig. De finns i LEMO:s fältbeprövade B-, K- och T-serier.Tack vare sin expertis och kabelmonteringskapacitet kan LEMO hjälpa dig att tillhandahålla kompletta förbindningslösningar.Med sina senaste USB- och Ethernet-modeller bygger LEMO på sin sedan länge etablerade expertis inom Highspeed-dataöverföring.

LEMO Nordic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.