Plug and Play-lösning för klämlister

klämlister

Plug and Play-lösning för klämlister

OEM Automatic – Via vår förädlingsavdelning erbjuder vi bland annat en komplett och effektiv monteringslösning för klämlister, vilket gör att våra kunder kan dra nytta av en enkel plug and play-lösning. Genom att eliminera komplicerade moment, säkerställer vi en snabb och problemfri användning av våra produkter.

Vårt sortiment av klämlister

Vi presenterar ett omfattande sortiment av klämlister som är anpassade för olika behov – från små projekt till storskaliga applikationer med deformationszoner. Våra klämlister, med en unik uppbyggnad av två separerade skikt ledande gummi, är lämpliga för många olika miljöer och användningsområden.

Förutom att leverera klämlisterna på löpmeter erbjuder vi, via vår förädlingsavdelning, också möjligheten att skräddarsy produkterna efter specifika behov. Detta innebär att våra kunder får exakt den längd och form som krävs för en enkel och smidig monteringslösning.

På vår hemsida visar vi hur vi förädlar klämlisterna till en plug and play-lösning, vilket underlättar för våra kunder att snabbt komma igång med sina projekt.

Läs ocksa: OEM Automatic – Vi utökar sortimentet med Rogowski-spolar & konverter
OEM Automatic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar