OEM Automatic – Vi utökar sortimentet med Rogowski-spolar & konverter

OEM Automatic – Vi utökar sortimentet med Rogowski-spolar & konverter

Vi är glada att presentera vårt senaste produktsortiment av Rogowski-spolar och tillhörande konverter. Dessa möjliggör stabil och noggrann mätning av AC-strömmar från några mA till hundratals kA. Detta kompakta och flexibla system är särskilt användbart i situationer där traditionella strömtransformatorer inte är lämpliga.

Rogowski-spolarna har en unik konstruktion med en mjuk kärna, vilket gör dem enkla att montera. Detta sparar tid och möjliggör installation utan att behöva bryta primärströmmen, vilket eliminerar driftstopp.

Våra spolar från Algodue tillverkas helt och hållet i Europa och håller den högsta noggrannhetsklassen i branschen, klass 0.5 enligt IEC 61869-10. Den medföljande omvandlaren, RPS51, är lätt att skala om till olika primärströmmar med ett enkelt knapptryck, vilket gör hela systemet snabbt och enkelt att installera.

För specifika applikationer erbjuder vi även Rogowski-spolar med magnetfäste istället för bajonettfäste.

Vår nya tillverkare: Algodue

Algodue Elettronica är en specialiserad tillverkare av olika lösningar för energiövervakning. Med placering i Maggiora, Italien, är Algodue en av få tillverkare med hela designprocessen, produktutvecklingen samt produktion in-house i Europa. Resultatet är specialiserade produkter av högsta kvalitet. Algodues huvudfokus ligger på Rogowski-spolar, MID-godkända energimätare och nätanalysatorer med högsta noggrannhet. Med all kunskap och erfarenhet, pålitliga produkter och snabba leveranser är Algodue en perfekt partner till OEM Automatic.

Läs ocksa: Utforska fördelarna med termiska sensorer hos OEM Automatic
OEM Automatic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar