OEM Automatic AB – Hög precision med justerbara lasrar

OEM Automatic AB – Norra europas största leverantör av komponenter för industriell automation. Huvudkontor i Tranås med rikstäckande säljkår.

Via vår tillverkare Exolöf presenterar vi stolt vårt sortiment av industriella lasrar som banar väg för hög precision med justerbart fokus.

Precision i fokus: Justerbart och mångsidigt sortiment

Exolöfs industriella lasrar, inklusive linjelaser, punktlaser och krysslaser, möjliggör enastående precision med sina justerbara fokusfunktioner. Dessa avancerade verktyg används för exakt positionering av fordon, verktyg och maskiner inom olika branscher, vilket resulterar i ökad effektivitet och noggrannhet.

Kundanpassade lösningar för specifika krav

Vi är stolta över att erbjuda kundunika lösningar som uppfyller specifika krav och behov. Genom att lyssna på våra kunders unika utmaningar erbjuder vi skräddarsydda industriella lasrar för att optimera produktionsprocesser och förbättra resultatet.

Robust prestanda i krävande miljöer

Exolöfs industriella lasrar håller hög kvalitet och pålitlighet, vilket säkerställs genom rigorösa tester. De är konstruerade för att klara av tuffa arbetsmiljöer och uppfylla höga krav på tålighet mot vibrationer, elektromagnetiska kompatibilitetsnivåer (EMC) och temperaturområden.

Mångsidig användning i olika branscher

Exolöfs industriella lasrar används framgångsrikt inom ett brett spektrum av branscher, inklusive:

  • Papper och träindustrin
  • Gruvindustrin
  • Textilindustrin
  • Positionering av verktyg
  • Truck och övriga fordon
  • Byggindustrin
  • Medicin och forskning

Oöverträffad tålighet och pålitlighet

Majoriteten av modellerna i Exolöfs sortiment har en bred temperaturtolerans och är konstruerade för att tåla fukt och vatten. Detta innebär att våra industriella lasrar kan prestera pålitligt även i krävande och utmanande arbetsmiljöer.

Läs ocksa: OEM Automatic AB – Revolutionerande EMC-skydd med kontramutter i plast
OEM Automatic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *