OEM Automatic AB – Revolutionerande EMC-skydd med kontramutter i plast

OEM Automatic AB – Norra europas största leverantör av komponenter för industriell automation. Huvudkontor i Tranås med rikstäckande säljkår.

WISKA, vår tillverkare, har tagit kabelhanteringen till en ny nivå genom att introducera deras senaste genombrott inom detta område. Med årtionden av erfarenhet och en stark drivkraft för att förbättra industriella lösningar har WISKA utvecklat denna produkt som kommer att omdefiniera din uppfattning av EMC-skydd.

Spara materialkostnader

I dagens moderna och komplexa industriella miljö är det viktigt att skydda komponenter mot elektromagnetiska störningar. Tidigare innebar detta ofta användning av jordningsinsats i kombination med kabelgenomföringar i metall. Men nu finns en enklare och mer effektiv lösning – MagikNUT. Denna banbrytande kontramutter i plast möjliggör att på ett enkelt sätt uppnå kontakt med kabelskärmen genom kontramuttern, vilket i sin tur förenklar och snabbar på installationsprocessen avsevärt.

MagikNUT erbjuder inte bara effektivt EMC-skydd, utan bidrar även till att minska materialkostnaderna. Det ger möjlighet att optimera dina resurser och sänka kostnaderna utan att behöva kompromissa med skyddet för dina komponenter. Denna lösning innebär en betydande förenkling och förbättring av kabelhanteringen i moderna industrier.

Läs ocksa: OEM Automatic AB – Samarbete för framgångsrika lösningar
OEM Automatic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *