OEM Automatic AB – Samarbete för framgångsrika lösningar

Mattias Andersson (OEM Automatic), Sven Ernholtsson (Smart eye), Bruce Pai (Neousys) och Andrew Hsu (Neousys).

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder det allra bästa. Ett viktigt sätt vi gör det på är genom att samarbeta med marknadsledande tillverkare. Nyligen hade vi förmånen att välkomna Neousys Technology, experter inom industridatorer, på besök hos oss och några av våra kunder i Sverige och Danmark. Det här är precis vad vi älskar att göra – att koppla samman de bästa tillverkarna med de rätta kunderna och samarbeta för att uppnå framgångsrika lösningar.

Verklig interaktion mellan tillverkare och kund

Besöket handlade inte enbart om utbildning. Neousys Technology följde även med oss ut för att träffa några av våra kunder. Det är här vår passion ligger – att förena de mest framstående tillverkarna med rätt kunder och tillsammans skapa framgångsrika lösningar. Möjligheten för våra kunder att personligen möta Neousys Technology är av stort värde, då det ger dem möjlighet att direkt diskutera sina specifika behov och önskemål med tillverkaren

Vårt företag tar samarbetet mellan kunder och tillverkare på stort allvar. För oss är möten mellan dessa parter vanliga, men det som verkligen särskiljer oss är vår unika förmåga att bygga en stark och sammanhållen samarbetskedja. Vad innebär det?

För det första har våra kunder möjlighet att snabbt och enkelt komma i kontakt med oss. Du kan bokstavligen ta kontakt med oss redan idag och inleda en dialog om dina behov och krav. Men här slutar det inte. Vi strävar alltid efter att göra samarbetet ännu mer direkt och effektivt. Därför har vi skapat möjligheten för våra kunder att kommunicera med våra tillverkare, som exempelvis Bruce och Andrew, via digitala plattformar som Teams. Det betyder att du kan vara i kontakt med de experter som skapar produkterna redan imorgon.

Det är inte bara snabbheten som utmärker oss, utan även djupet i vårt samarbete. Vi värdesätter våra tillverkare som partners och ser till att de är en integrerad del av hela processen. På så sätt kan våra kunder och tillverkare samarbeta tätt och skapa skräddarsydda lösningar som motsvarar de specifika behoven och önskemålen. Detta nära samarbete är nyckeln till vår framgång och det som gör oss unika på marknaden.

Så, sammanfattningsvis, när du väljer att arbeta med oss, får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter, utan också möjligheten att vara en aktiv del av processen och samarbeta med de skickliga tillverkare som står bakom dem. Vi strävar efter att göra samarbetet mellan kunder och tillverkare mer direkt, effektivt och meningsfullt än någonsin tidigare.

Läs ocksa: OEM Automatic utvald partner för WEgrid – Komplett lösning för SF6-gas
OEM Automatic AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *