Ewon Cosy+ Wireless – en ny router för trådlös fjärråtkomst till industrimaskiner

Med den nya Cosy+ Wireless som tar IIoT och cybersäkerhet till nästa nivå, slutför HMS Networks lanseringen av den nya generationen av Ewon®-gateways för industriell remote access

Cosy+ har inbyggd hårdvarusäkerhet och gör det möjligt för användarna att komma åt PLC-baserade maskiner och göra driftsättning, felsökning och programmering online. Med den nya Cosy+ Wireless kan användarna ansluta till sina maskiner via Ethernet, Wi-Fi eller en mobillänk. Fjärråtkomst till Ewon Cosy+-gateways sker via Talk2M® – världens största industriella molntjänst, med mer än 400 000 Ewon-gateways anslutna.

Cosy+ Wireless
Efter lanseringen av Cosy+ Ethernet förra året, svarar Cosy+ Wireless på den ökade efterfrågan av säker trådlös åtkomst till maskiner. Efterfrågan drivs av ökad produktivitet men även säkerhet och hållbarhet.

”Den nuvarande geopolitiska situationen belyser behovet av att få fjärråtkomst till maskiner på ett säkert och hållbart sätt, vilket minimerar behovet av att serviceteam måste resa runt för att vara på plats. Genom Cosy+ Wireless, den säkraste Ewon-gatewayen hittills, tar vi industriell fjärråtkomst till en ny nivå”, säger Sébastien Thinnes, produkt- och marknadschef på HMS Networks affärsenhet Ewon.

Säkerhet i fokus
Det trådlösa åtkomnsten i Cosy+ har utvecklats enligt ISO27001 och innehåller flera säkerhetsnivåer och unika inbyggda säkerhetsfunktioner för hårdvara. Tack vare ett exklusivt partnerskap med expertföretaget inom cybersäkerhet, Nviso, erbjuder Ewon en lösning som är beprövad, skalbar och noga testad. Ewon från HMS Networks har funnits på marknaden i mer än 20 år och är idag marknadsledande inom industriell fjärranslutning. Ewon är känt för att tillhandahålla industriella fjärråtkomstlösningar som är enkla att använda, kostnadseffektiva och mycket säkra.

Hitta leverantörer av routrar här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.