Har du behov av att mäta rörelse, moment, last eller kraft?

Jobbar du inom en verksamhet där det är viktigt att kunna mäta rörelse, moment eller kraft? Det finns idag ett bra företag, som heter load Indicator. De är ett nischat teknikbolag som bland annat levererar högkvalitativa lösningar av bland annat töjningsgivare och lastceller. Det för en ökad processkontroll och kvalitetskontroll.

Detta företag har egna produkter men de erbjuder även en anpassbar produktion. Det från prototyp till serietillverkning. Dessutom kan de göra kalibreringar av utrustning för dig som gör olika tester i ett labb.

De kunder som detta företag har idag, de är verksamma inom flera branscher så som bilindustrin, forskning, tillverkningsindustrin samt många fler. Om även du har behov av deras produkter, så kan du kontakta dem.

Många bra produkter

Hos Load Indicator finns det idag flera bra produkter. De går att anpassa efter de önskemål eller de behov du har. Bland annat har de kraftgivare samt utmattningsgivare och flera lastceller som är bra för att kunna mäta laster och krafter. De kan även tillverka momentgivare och erbjuda mer kundanpassade lösningar.

Flera bra tjänster

Detta företag har inte bara produkter, utan de erbjuder även flera olika tjänster. Bland annat applicering och limning av töjningsgivare. Det kan ske som enkel-, halv- och fullbrygga. Det går bra att limma dessa på de allra flesta material så som stål, aluminium, titan, plast, keramik, betong och trä.

En annan tjänst de har, det är kalibrering. Deras kalibreringsservice är för bland annat kraftgivare, lastceller och momentgivare.

Load Indicator har även konsultuppdrag inom flera olika områden samt att de även erbjuder olika sorters mättjänster.

Konstruktion och tillverkning

Load Indicator har en kunnig konstruktionsavdelning där kan de utföra legotillverkning. De har även kompetens inom olika former av ytbehandling, limning, lödning och mycket mer.

Hitta Leverantörer av Givare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *