Eaton lanserar 5PX Gen2 – nästa generations UPS

Eaton lanserar den senaste generationen av sin UPS-serie (Uninterruptible Power Systems). Designad med effektivitet och flexibilitet i åtanke ger 5PX Gen2 lägre kostnader, enklare drift och förbättrad servicekontinuitet. Cybersäkerhet är prioriterad i 5PX Gen2, som är tilltänkt för Edge-miljön och de mest krävande företagsapplikationerna.

Nya Eaton 5PX Gen2 ger företagsnätverk och Edge IT-utrustning det bästa skyddet för att kunna maximera IT-utrymme och servicekontinuitet. Eaton 5PX Gen2 ger kraftfulla verktyg för fjärrstyrning, integration med IT-arkitektur samt fjärrdistribution. Eatons intelligenta mjukvara integrerar med ledande virtuella miljöer och molntjänster.

Den innovativa LCD-skärmen gör konfigurationen av 5PX Gen2 lätt och intuitiv. UPS:en har ett enkelt startprogram för att göra installationsprocessen smidig. Fjärrstyrning och mjukvaruuppdateringar finns tillgängliga genom att lägga till ett Eaton Gigabit-nätverkskort.

5PX Gen2 levererar 11 procent mer kraft till anslutna servrar än andra UPS:er tack vare enhetens effektfaktor. Den är certifierad enligt Energy Star 2.0 för maximal effektivitet genom hela dess driftområde. Energin mäts för varje individuell uttagsgrupp och är synlig direkt på skärmen och genom Eatons Intelligent Power Manager.

Anslutna enheter kan prioriteras för maximal drifttid för viktiga tjänster. Energiväxling och återställning kan enkelt hanteras med segmentkontroll. Netpack-modellerna skyddar ditt innehåll ytterligare med dubbla cybersäkerhets-certifieringar (UL 2900-1 och IEC 62443-4-2) och erbjuder anslutning till Eatons säkra molntjänst.

5PX Gen2 finns i fyra olika storlekar från 1000 VA till 3000 VA för både liggande och stående installationer. 5PX Gen2 2200 VA och 3000 VA finns i RT2U-format (optimerade för rackmontering) eller RT3U (för stående installation eller mindre rackhyllor). Utrustning för olika installationer ingår i alla modeller. 5PX Gen2 kan också köpas med Eatons utökade standardgaranti med säker övervakning, Connected Warranty.

Den här senaste modellen inom Eatons UPS-utbud erbjuder nya innovationer inom prestanda, flexibilitet och säkerhet. Lägre driftkostnad gör 5PX Gen2 perfekt för dagens utmanande IT-miljöer. 

Se Leverantörer av UPS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *