Nu lagerför vi Hardox® 500 Tuf slitplåt

Hardox® 500 Tuf slitplåt är det senaste tillskottet i Hardox®-serien och den erbjuder exceptionell hållfasthet, hårdhet och seghet i en och samma slitplåt. Nu erbjuder Tibnor Hardox® 500 Tuf i sitt lagersortiment och går nu att beställa online via Tibnors kundportal eller via Tibnors andra försäljningskanaler.

Hardox® 500 Tuf är den nya generationens slitplåt för tipptrailers, dumperflak för gruvor och jordbruk, skopor, containrar och annan utrustning som utsätts för hårt slitage.

– Det känns fantastiskt att kunna bredda vårt sortiment inom SSABs premiumprodukter och Hardox® 500 Tuf slitplåt är något som våra kunder efterfrågat under längre tid, säger Håkan Råback, Produktchef plåt på Tibnor. 

Läs ocksa: Industrins framtid formas på Elmia Subcontractor 2021
Nu lagerför vi Hardox® 500 Tuf slitplåt's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *