Schneider Electric lanserar UPS designad för gamers i Europa

UPS från Schneider

Schneider Electric lanserar UPS designad för gamers i Europa

Den avbrottsfria strömförsörjningen (UPS) APC Back-UPS™ Pro Gaming för spel möjliggör en upplevelse i absoluta toppklass. Genom att erbjuda oavbruten ström samt skydd mot elavbrott och strömspikar säkerställer batteribackupen att gamers, streamers och influencers förblir uppkopplade och skyddade.

I 40 år har Schneider Electric legat i framkant inom oavbruten strömförsörjning. Nu tar företaget ytterligare kliv och lanserar en stilren och toppmodern batteribackup som specifikt designats för att skydda spelutrustning från strömavbrott och leverera en stabil strömförsörjning, trots energispikar och avbrott.

Som den första UPS:en, specifikt framtagen med gamers, streamers och influencers i åtanke, levererar APC Back-UPS™ Pro Gaming ett oavbrutet strömskydd även i regioner där elnätet är instabilt. Detta gör det möjligt för speldatorer, ledande konsoler, streamers och gamers att förbli uppkopplade under deras spelande samt mot sin publik, oavsett strömavbrott.

För att leverera omfattande skydd, har APC Back-UPS™ Pro Gaming en högkvalitativ och ren sinusvåg vilket ger en jämn strömförsörjning som krävs av känslig elektronik och automatisk spänningsreglering (AVR). Dessutom hjälper UPS:en till att skydda mot strömavvikelser och avbrott, vilket kan resultera i störningar och buffrande samt förlänger spelutrustningens livslängd.

När UPSen använder ström från batteribackupen blir detta lätt att se från alla möjliga vinklar via enring som byter färg. Där går det att avläsa statusen för den återstående batterikraften samt detaljer om strömspikar, dippar, strömavbrott och ledningsfel i byggnaden.

Funktionerna i APC Back-UPS™ Pro Gaming:

  • Synlig batteristatus: När UPSen går på ström från batteribackupen visas det tydligt hur mycket tid som är kvar genom ringen som skiftar färg.
  • 160-graders lutning: APC har säkerställt att ringen där batteristatusen synliggörs är lutad i 160 grader vilket gör den synlig från majoriteten vinklar.
  • Funktionell belysning: Om UPSen upptäcker en strömavvikelse – som strömspikar, dippar och ledningsfel – meddelar den användaren genom ett pulserande ljus.
  • 6st uttag med batteribackup: Genom överspänningsskyddet förser enheten känslig elektronik som Xbox, PlayStation, datorer, TV-apparater eller routrar/modem med ström direkt vid ett strömavbrott.
  • Fler överspänningsuttag: Enheten är utrustad med ytterligare fyra uttag designade för att skydda mot osäkra strömspikar och ”hårda avstängningar” som kan skada utrustning permanent.
  • Främre USB-portar: För att ladda enheter som gaming-hörlurar och mobiler finns tre främre USB-portar.
  • Anpassad design: Batteribackupen finns tillgänglig i två färgalternativ – Arctic (BGM1500) och Midnight (BGM1500B), båda med 12 anpassningsbara RGB LED-ljus för att matcha användarens speluppsättning.

Pålitlig ström och internetuppkoppling är avgörande för dagens gamers och influencers. Alla strömspikar, energitoppar eller strömavbrott kan ha en stor inverkan på både utrustning och anslutning till deras publik runt om i världen. Med lanseringen av APC Back-UPS™ Pro Gaming säkerställer vi att dyr och känslig elektronik såsom speldatorer och spelsystem från Sony, Microsoft och Nintendo förblir skyddade mot elektriska skador. På så sätt kan framtidens gamers och influencers uppleva en tillförlitlighet i toppklass när de behöver det som mest, säger Elliott Turek, Director of Category Management, Schneider Electric Europa.

Framtidens gamers

När fler gamers och streamers investerar i dyr utrustning, och tillbringar mer tid att tävla i spel och engagera publiken online, blir det viktigare att skydda deras anslutning. Genom att lägga till APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS till deras hem- och studiouppsättningar kan både professionella, vanliga spelare och influencers försäkra sig att de kommer att förbli:

  • Skyddade: Batteribackupen skyddar värdefulla spelsystem från mer än sju olika typer av strömavbrott.
  • Anslutna: Efter att ha stängt av ett spel fortsätter systemet att ge strömskydd till en router och/eller modem.
  • Kvar i spelet: Om strömmen avbryts under spel gör batteribackupen det möjligt för gamers att avsluta matcher och inte gå miste om belöningar.

Kompakt strömskydd för smarta enheter

Schneider Electric kan även meddela att APC Back-UPS Connect är tillbaka i lager och finns tillgänglig att köpa i Europa. APC Back-UPS Connect är en kompakt och branschledande UPS framtagen för att försörja kompatibla routrar, modem, VoIP-system och andra smarta hemanordningar med ström. Genom att använda litium-jonbatterier kan denna UPS erbjuda upp till 4 timmars drifttid och leverera pålitlig anslutning under ett strömavbrott.

Läs ocksa: Schneider Electric presenterar uppdaterat sortiment inom Data Center White Space
Schneider Electric Sverige AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar