Vilken typ av förpackning passar dig?

Sponserat – Kanske du har ett företag eller en e-handel där det skickas en hel del paket? Då gäller det ju att se över vad du använder dig av, dels att skicka i, dels vad för förpackningar som dina produkter ligger i. Idag finns det ju gott om emballage, förpackningsmaterial med mera så att de krav du och din bransch har, kan mötas. Sedan är det ju inte fel om du även tänker på varumärket, även när det handlar om förpackningarna. Höj varumärkesupplevelsen genom en komplett serie av anpassade förpackningslösningar, från tryckta lådor och etiketter till specialdesignade förpackningar. Det handlar om att göra intryck och sätta din prägel. Enastående produkter räcker inte alltid, det krävs unika kundupplevelser.

Smarta förpackningslösningar och lådor

Ett företag du kan vända dig till som sysslar med olika förpackningar, det är PacsOn. Hos dem hittar du bland annat kartonger för industrin, förpackningar för livsmedel, träemballage, e-handelsemballage, butiksförpackningar samt att de kan se till att skräddarsy för dina behov.

En viktig del är att förpackningen skyddar på rätt sätt. Det är inte ovanligt att 20% av alla kunder returnerar produkter på grund av skador. Det ger ingen positiv bild, eller hur? Säkerställ att dina varor är väl skyddade med förpackningar som är skräddarsydda för dina produkter.

Förenkla returprocessen

Många e-handelsföretag tappar kunder på grund av besvärliga returprocesser. Varför inte istället erbjuda kunderna en smidig upplevelse och öka chanserna att de återvänder? En enkel åtgärd kan vara att inkludera en returpåse i leveransen. Tänk över vad som gör det bekvämt för dina kunder.

Var medveten om miljön

Överdimensionerade lådor, onödigt utfyllnadsmaterial och överdriven användning av tejp – vi har alla fått ett överpaketat paket. Kundmedvetenhet om miljön ökar allt mer – är du med på den resan? Se till att din förpackning reflekterar en grön hållbarhetsmedvetenhet genom att använda flexibla lådor och tunnare sträckfilm, bland annat.

Läs ocksa: Hexagon – Välkomna utmaningar: Betydande utmaningar och strategier för maskinverkstäder
Vilken typ av förpackning passar dig?'s Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *