Schneider Electric introducerar nästa generations apparatskåp

Med lanseringen av PanelSeT SFN kan vi erbjuda mer robusta, effektiva och hållbara lösningar som kan anpassas i enlighet med nya regleringar. Därmed är vi rustade inför framtiden, säger Martin Ohlsson, nordisk marknadschef Universal Enclosures, Schneider Electric.

Schneider Electric lanserar PanelSeT SFN – det flexibla och effektiva apparatskåpet som erbjuder kundanpassning med hög precision. Det har ett unikt ramverk som reducerar behovet av lagerutrymme med 80 procent samt möjliggör skalbarhet på en helt ny nivå. Skåpet är dessutom tillverkat av nästa generations stål.

Schneider Electric, ledande aktör inom digitalisering av energihantering, presenterar apparatskåpet PanelSeT SFN – ett golvskåp anpassat för automation och elektrisk distribution inom industriella miljöer. Golvskåpet blir tillgängligt på svenska marknaden i början av oktober 2023.

PanelSeT SFN är fullt kompatibelt med utgående Spacial SF, vilket förenklar övergången till det nya sortimentet. Vidare bibehåller PanelSeT SFN identiska dimensioner, symmetri, mekaniska förmågor, fixeringspunkter och certifieringar.

60 procent av de globala företagen förväntar sig ökade investeringar inom hållbarhet de kommande två åren. Driftkritiska anläggningar och infrastrukturer har påskyndat skiftet från fossilt bränsle till elektricitet. Trots att intresset för automatisering aldrig har varit större fortsätter företag att navigera genom en energikris fylld av frågetecken. Därmed behövs kompetenta samarbetspartners som kan bidra till i omställningen mot minskad klimatpåverkan

Läs mer här

Läs ocksa: Frekvensomriktare från Schneider Electric kan generera upp till 30 procent minskning av energianvändning i industriella processer
Schneider Electric Sverige AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar