GA Lindberg – Produktfokus: Born2Bond Flex

Innan du applicerar Born2Bond Flex, se till att ytan är ren, torr och fri från kontaminering

Flexibelt, elastiskt och fogfyllande snabblim, helt utan farosymboler.

Bostiks Born2Bond Flex är, som namnet antyder, ett flexibelt och elastiskt snabblim med utmärkt vidhäftning mot en mängd material och ytor. Arbetstiden (i mixerrör) är upp till 6 minuter. Efter härdning i rumstemperatur bildar limmet en polymer med mer än 200 % töjning. Till skillnad från  vanliga 1-komponents snabblim så kan detta lim användas i tjockare fogar och sektioner.


Limmet kan användas till sammanfogning av plast, trä, metall liksom ojämna och porösa ytor. 


Born2Bond Flex är helt oklassificerat med avseende på miljö och hälsa då den är baserad på en typ av kemi som kallas för MECA. Traditionellt har MECA-kemin gett vissa begränsningar i limmets slutgiltiga egenskaper. Med Bostiks nya patenterade framställningsmetod överkommer man mycket av dessa.

Läs mer här

Hitta leverantörer av lim här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar