Kontaktdon för automatiserad produktion

Med nära 100 års erfarenhet i maskinbyggnation och automation arbetar vi redan idag med morgondagens intelligenta produktion

Den nya crimp-baserade kabel-till-kort-anslutningsserien Connexis för kabelmontage optimerar automatiserad produktion, vilket säkerställer hastighet och precision vid slutmontage.

För att förhindra felaktig koppling tillhandahåller Phoenix Contact kodade kontakter och grunddelar samt möjlighet till märkning av kontakterna efter behov. Det finns tre olika kodningar att välja mellan.

Connexis portfölj inkluderar kontakter och grunddelar med horisontell eller vertikal anslutningsriktning samt vägg-genomföringar. Det gör att både apparatanslutningar och flygande kopplingar kan implementeras. Crimpkontakterna finns för ledare från AWG 28 till AWG 14. Med sina delningar på 2,5 mm, 3,81 mm och 5,08 mm är kontakterna D21, D31 och D32 lämpliga för olika signal och lågspänningsförsörjningar.

Hitta leverantörer av kontaktdon här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar