OEM Automatic AB – UPPTÄCK 5GIGE-LÖSNINGARNA FRÅN BASLER

Nu finns de populära Ace 2 Basic kamerorna från Basler i 12 nya modeller. Nu med fem gånger snabbare dataöverföring. Kamerorna har hastigheten du behöver, storleken du vill ha och ett pris som du kommer att älska.

Med 5 gånger datahastigheten i samma lilla storlek som tidigare ger våra senaste ACE 2 Basic 5GigE-kameror från Basler ökad hastighet utan att ändra formfaktorn. Tack vare det kompletta hård- och mjukvarusortimentet för 5GigE visionsystemet, säkerställs en enkel uppgradering från en befintlig GigE- eller USB 3.0-installation. Öka din applikations lönsamhet med en av de minsta och mest kostnadseffektiva systemen på marknaden.

FÖRDELAR MED 5GIGE VISION-PRODUKTER

  • 5 gånger snabbare dataöverföring
  • Perfekt sammansatta systemkomponenter, inklusive hårdvara och programvara
  • Pålitlig och beprövad pylon Camera Software Suite, skräddarsydd för 5GigE visionsystem
  • 1:1-ersättning för befintliga GigE visionsystem. Inställningar kan lämnas oförändrade och ingen extra hårdvara behövs
  • Enkel uppgradering från USB 3.0-system
  • Attraktivt prissatt kombination av kameraformat och datahastighet håller de totala systemkostnaderna låga
  • Högre hastighet möjliggör högre genomströmning för ökad effektivitet och lönsamhet för din applikation
  • Single sourcing av behövda komponenter sparar tid och pengar vid inköp
  • Pålitliga och noggrant testade produkter med optimerat pris/prestanda

SKRÄDDARSY DIN 5GIGE-LÖSNING EFTER DINA BEHOV

KAMEROR

5GigE-prestanda i ett oslagbart litet format: 12 nya ACE 2 Basic-modeller med Sonys Pregius S-sensorer och upplösningar från 5 till 24 megapixlar. Välj matchande kamera som en 1:1-ersättning för ditt befintliga GigE-system eller som det perfekta valet för ditt nya visionsystem.LINSER

Baslers Premium C23- och C11-linser ger ett perfekt optiskt komplement till ditt 5GigE-system och den perfekta matchningen till ACE 2 Basic-kameran och dess sensorer.PC-KORT

Matchande interfacekort för att ansluta din kamera till datorn och säkerställa störningsfri dataöverföring på upp till 5 Gbit/s.KABLAR

Högkvalitativa, robusta GigE- och I/O-kablar möjliggör den stabila dataöverföring som krävs för en optimal funktion. Kabellängder på upp till 100 meter möjliggör största möjliga placeringsflexibilitet i fabriksmiljön och när långa avstånd måste sammanlänkas.PROGRAMVARA

Pylon levererar plug-and-play-integration och enkel implementering för alla 5GigE-komponenter med den nya GigE Vision Improvement (GEVI)-versionen. Pylon Camera Software Suite säkerställer den bästa prestandan av alla Baslers produkter med en rad intelligenta bildbearbetningsfunktioner som kallas pylon vTools. Tillgängligt för Windows, Linux och Linux ARM.

Hitta leverantörer av IR-kameror här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.