OEM Electronics – B·IRON – Uppladdningsbar lödstation med bluetooth-koppling

Med bluetooth-koppling och stora batteriförbättringar är B·iRON JBC:s mest effektiva lödningssystem hittills. Stationen är speciellt lämpad för lödning av SMD:er, då verktyget har ett kort avstånd mellan hållare och spets, vilket resulterar i en mer ergonomisk och precis lödning.

B·iRON är i nuläget enbart kompatibel med spetsar från C210-serien. B·iRON 210 är designad med ett ergonomiskt handtag och minimal vikt, med kort avstånd mellan hållare och spets. Stationen har inbyggd laddning och verktyget laddas automatiskt så fort det är satt i viloläge i lödhållaren. Det tar sedan verktyget mindre än 4 sekunder att lämna viloläget och nå en temperatur på 350°C, från det att det lyfts från hållaren. B·iRON 210 inkluderar även en ”Quick cartridge changer”, som möjliggör ett säkert och enkelt spetsbyte, samt ett medel för spetsrengöring.

Vi erbjuder alltid en 30-dagars gratis provperiod på JBC-stationer, så att du i lugn och ro kan testa om utrustningen uppfyller dina förväntningar och krav, innan du lägger en beställning.

Tveka inte att kontakta oss för hjälp med att hitta rätt JBC-produkt för just ditt behov.

Läs också: Komplett sortiment...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.