PRODUKTFÖRÄDLING PÅ OEM AUTOMATIC

Vi på OEM Automatic ser till helheten av era behov och levererar gärna en komplett lösning. Genom att anpassa, förädla och montera ihop olika komponenter, kan vi förenkla och effektivisera er verksamhet.

Tack vare vår förädlingsavdelning kan vi hjälpa er som kunder att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen med våra produkter. Utifrån era behov monterar vi ihop en eller flera produkter till en artikel som sedan beställs med ett unikt beställningsnummer.

HUR KAN VI FRIGÖRA DINA RESURSER?

  • Färre artikelnummer skapar effektivare inköp
  • Ni får färre leverantörer att förhålla er till
  • Vi skapar färre artikelnummer
  • Vilket i sin tur leder till enklare logistik
  • Allt sammanlagt kommer ge er en lägre totalkostnad
Läs också: Nya kameror...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.