Skapa ventilblock för dina behov. Testa vår konfigurator!

I några enkla steg skapar du ett ventilblock av typ 8652 AirLINE, exakt anpassad efter dina behov.

Gör dig redo att sätta igång

Fyll på med inspiration!

Luta dig tillbaka och kolla in videoklippet som visar hur konfiguratorn fungerar. Låt den inspirera dig till nya idéer.

SE HÄR

Nyfiken på ventilblock av typ 8652 AirLINE?

Kom igång direkt!
I tre steg tar du enkelt fram ett ventilblock anpassat för dina behov. Här kan du virtuellt testa och justera produktens egenskaper. Du har hela tiden tillgång till en översikt över de inmatade uppgifterna. Så snart du är nöjd med din konfiguration kan du dela resultatet med oss på Bürkert, med dina kollegor eller lägga den i varukorgen. Varje konfiguration tilldelas en unik kod som är aktiv i ett par veckor. Koden använder du för att plocka fram din sparade konfiguration. Varje gång du öppnar konfigurationen, meddelar vi dig hur länge konfigurationen finns tillgänglig. Använd CAD-modellen som genereras automatiskt baserat på konfigurationen, i din fortsatta planering.

Läs mer här

Läs ocksa: Bürkert – Därför krävs särskild hantering av syrgas inom industrin
Burkert Sweden AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *