Sigma Technology Group är bland topp 3 Bästa Arbetsgivare i Sverige ännu en gång

Varje år rankar Universum svenska arbetsgivare som lyckas bäst när det gäller företagets identitet samt medarbetarnas lojalitet och nöjdhet. Medarbetarna röstar på de bolag de skulle rekommendera andra att arbeta för. Sigma Technology Group kom på tredje plats över Sveriges Bästa Arbetsgivare. Det här är tredje året i rad som Sigma Technology Group är bland topp 3 av Sveriges Bästa Arbetsgivare vilket är unikt och särkiljer Sigma Technology Group bland andra svenska företag.

Sigma Technology Groups topp prioritering är att skapa ”superior employment”. Företaget strävar efter att skapa en stöttande och inkluderande arbetsplats där de anställdas uppfinningsrikedom och målmedvetenhet mot att bidra till en bättre morgondag spelar en avgörande roll. Carl Vikingsson, VD på Sigma Technology Group, kommenterar:

– Att göra arbetsplatsen till en fantastisk erfarenhet är vårt oavbrutna fokus och högsta prioritet. Den här utmärkelsen ligger i linje med vår ambition att bli Sveriges främsta teknikkonsultföretag där våra anställda står i fokus. Att vara med i toppen av Universums rankning är mycket mer än bara en utmärkelse för oss, det är ett bevis på att vi är på rätt väg. Våra kollegor har röstat på oss bland Sveriges Bästa Arbetsgivare och sett till att vi hamnat bland de tre främsta arbetsgivarna, och det är en stor ära som bevisar att våra ansträngningar för att tillhandahålla en överlägsen arbetsplats har lönat sig.

En månad tidigare uppmärksammades Sigma Technology Group som ett av Sweden’s Best Managed Companies 2021 av Deloitte i samarbete med Nasdaq, en utmärkelse som bara 13 andra svenska privata företag fått i år. Sweden’s Best Managed Companies är en utmärkelse som ges till svenska, privatägda företag som har lyckats väl med strategiskt fokus, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

– Jag tror att det är viktigt att vara långsiktig och proaktiv även under tuffare tider. Därför var vi ett av de fösta företagen som började växa igen efter utbrottet av COVID-19, och etablerade nya företag inom Sigma Technology Group för att expandera inom nya områden, få nya kunder och uppdrag och etablera oss på nya marknader. Att bli rankade som en av de bästa arbetsgivarna och Best Managed Company gör oss starkare och attraherar ännu fler experter och briljanta personer till vår organisation, fortsätter Carl Vikingsson.

Att år efter år ligga i topp i Sveriges Bästa Arbetsgivare är inte bara en styrka, det är också ett bevis på att man har skapat en stark och enhetlig företagskultur. Stort grattis, Sigma Technology Group till årets 3:e plats och en fantastiskt insats över tid, säger Claes Peyron, Managing Director Nordics & UK, Universum.

Läs ocksa: A Sustainable Tomorrow och Cradlenet inleder samarbete med Nordic Sustainability Expo
Sigma Technology Group är bland topp 3 Bästa Arbetsgivare i Sverige ännu en gång's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *