Nyhet – Vattentät IP65-kapsling för lågspänningsfördelning

GARO presenterar nu ett efterfrågat sortiment av hållbara och vattentäta kapslingar för lågspänningsfördelning. Våra kvalitetskapslingar skyddar komponenterna från yttre riskfaktorer som bland annat damm, vatten, fukt, temperaturskiftningar och åverkan. Den höga IP65-klassningen garanterar en skydds- och stötstyrka för krävande installationer i Sveriges omväxlande och tidvis hårda klimat.

GAROs IP65-kapsling är godkänd för upp till 125 A och avsedd för både utomhus-  och inomhusbruk. IP65-klassningen innebär ett starkt och tillförlitligt skydd, vilket gör enheten damm- och spolsäker (dock inte högtryck). Den används med fördel för belysning och lågspänningsfördelning inom industrier, verkstäder och olika typer av utomhusmiljöer som parker, dammar, solinstallationer, bevattningsanläggningar, poolområden och spa-anläggningar.

IP65-kapsling med garanterad GARO-kvalitet

GAROs IP65-kapsling finns i nio storlekar, anpassade efter 4, 6, 8, 12, 18, 24, 36 eller 54 moduler. Alla levereras med skruvplint för jord- och nollanslutning, och lämnar gott om utrymme för kablar. Med hjälp av en dubbelmontagemutter går det också att docka ihop flera centraler med bibehållen täthetsklassning.

Fördelar för användaren
• Kostnadseffektiv och enkel.
• Tillåter många tekniska funktioner.
• Snygg med flexibel design.
• Möjlighet att låsa med nyckel.
• Trygg, certifierad med garanterad GARO-kvalitet.

Se Leverantörer av Kapslingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *