Ny termostat ersätter gammal serie

Uppdaterad design

OEM Automatic kan tillsammans med Stego presentera KTO111 och KTS111, två nya termostater, som ersätter den gamla serien KTO011 och KTS011. En av uppdateringarna är de nya terminalerna som är push-in, vilket gör att du kan ansluta termostaten helt utan verktyg. Terminalernas placering är flyttad till fronten istället för under terminalen vilket gör åtkomsten betydligt lättare. En annan nyhet är också uppdateringen av utseendet, med bland annat större inställningsrattar som gör det lättare att se när du ställer in temperaturen.

Längre hållbarhet på produkterna
En termostat bör finnas i varje elskåp i kombination med en värmare eller en fläkt för att reglera klimatet. Med stabil temperatur i ditt elskåp får du längre hållbarheten på dina produkter i ditt skåp. Det gör att du sparar kostnader på både underhåll, service och oväntade driftstopp.

KTO111/KTS111
• Säker kabeldragning med push-in
• Snabb och verktygsfri montering
• Förbättrade luftintag för ventilation
• Stora inställningsrattar för temperaturinställning

Se Leverantörer av Termostater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *