Modulärt bassystem med medicinskt godkännande

Tillsammans med Herga Technology kan vi stolt presentera deras nya modulära bassystem som nu har fått UL- och IEC-60601-1 medicinskt godkännande.

Med Hergas plattform av medicinskt godkända fotpedaler och puckbrytare kan du bygga ett flexibelt och anpassat system av brytare helt enligt dina behov. Självklart håller de Hergas höga krav på kvalitet och finns med både elektrisk och Bluetooth-baserad brytning.

Vad innebär detta modulära bassytem för dig som kund?

  • Medicinskt godkännande vid leverans vilket sparar kostnader genom att minska produktdesigninsatsen och förenklar den medicinska godkännandeprocessen.
  • Snabba på ”time to market”. En process som annars kan ta år att genomföra.
  • Eftersom hela plattformen är godkänd som medicinsk produkt enligt UL-60601 innebär det att varje kombination du väljer automatiskt är medicinskt godkänt och har ett färdigt UL-nummer.
Attraktiv och ergonomisk lösning

Medical Footswitch Design Platform är en attraktiv och ergonomisk lösning för tillverkare av medicinsk utrustning som erbjuder stor flexibilitet för applikationsspecifik omkoppling. OEM (Original Equipment Manufacturer)-tillverkare kan enkelt tillgodose specifika omkopplingskrav för en enskild maskin eller ett sortiment av maskiner med varierande funktionalitet genom sömlös intervallutvidgning.Bassystemet består av gjutna termoplastiska enkla och dubbla socklar som mekaniskt låses med förbindningsavstånd för att ge elektriska anslutningar för 1-, 2-, 3-, 4- eller 5- sockelkonfigurationer. Varje sockel rymmer en fotpedal samt en eller två puckomkopplare.

Från färdig pedal matas vanligtvis en kabel ut för enkel maskinanslutning, antingen med lösa, skalade kablar eller med önskad kontakt alternativt med Hergas medicinskt godkända Bluetooth.

Läs ocksa: Watson-Marlow – Maxthane slangelement
Modulärt bassystem med medicinskt godkännande's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *