Upptäck och upplev LINAK på ett nytt sätt

Hybrid – det nya normala?! En virtuell utställning är ett måste på den digitala kundresan. Utforska LINAK elektriska lyftpelare och ställdonssystem virtuellt – nästan som i verkligheten. Här visas lösningar för komfortmöbler och andra applikationer i hemmet samt många olika varianter av elektriskt höj- och sänkbara kontorsbord – alla utrustade med LINAK teknik.

Upplev hur LINAK kan ge din applikation rörelse. Hur det ökar komforten eller förbättrar slutanvändarens arbetsmiljö.

Glöm inte att upptäcka det breda produktutbud som LINAK erbjuder i utställningen. Ett utmärkt område för ytterligare inspiration.

Om du har några frågor eller om du vill få en guidad rundtur är du välkommen att kontakta din lokala försäljningsrepresentant. Om du inte har någon kontaktperson kan du använda interaktionsverktygen. Genom att använda kalenderikonen kan du boka ett möte med en lokal säljare eller använda jordglobsikonen för att fylla i ett kontaktformulär. Du kan också ringa till de lokala kontoren. Adresserna visas under ”LINAK i ditt område”.

Besök det virtuella showroomet

Läs ocksa: Gör nästa smarta drag med IC ställdon
LINAK Scandinavia AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *