5 anledningar till att använda Bürkerts massflödesregulatorer

Reglerar du fortfarande processgaser manuellt eller analogt? Då är det hög tid att tänka om! Här är fem anledningar till att genast gå över till Bürkerts massflödesregulatorer.

1. Spara tid – och tjäna pengar

Tid är pengar och ju mer tid du kan spara, desto mer pengar kan du tjäna. Med Bürkerts automatiserade lösningar kan du redan från dag ett öka produktionen, dygnet runt, året om. Vi har kunder som ökat sin produktion med så mycket som 30% – kontakta oss gärna så berättar vi mer.

2. Säkerställ kvalitet

Bürkerts automatiserade styrning säkerställer att dina processer blir reproducerbara och att du aldrig behöver använda mer gas än nödvändigt. Samma, goda resultat – varje gång!

3. Slipp högtrycks-bypass

Med Bürkerts massflödesregulatorer regleras flöden automatiskt, även vid höga tryck, vilket gör att du inte längre behöver någon högtrycks-bypass. Detta sparar förstås tid – men minskar också slitaget på din maskin.

4. Framtidssäkrat

En exakt gasreglering från Bürkert förlänger din skänkugns livslängd och förutser när underhåll behövs. Men den är också anpassad för framtiden. Med en automatiserad och uppkopplad lösning som är utvecklad och anpassad för Industri 4.0 kan du och din verksamhet vara trygga i att ni för en lång tid framöver har den bästa tillgängliga tekniken.

5. Enkel installation

En kabeldragning och konfiguration är i regel det enda som krävs för att Bürkerts massaflödesregulatorer ska kunna tas i drift. Det ska vara enkelt att ta steget in i framtiden!

Läs ocksa: Massflödesregulator/-mätare med Coriolis sensor för vätskor
Burkert Sweden AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *