Binder Sweden KB

Edsvallabacken 12
12343 Farsta
Tlf: +46 08-662 02 85

www.binder-connector.se

Kompetenser: Kontakter. Kontaktdon

Vilka vi är och vad vi gör
Firma binder är ett tyskt familjeägt företag som formats av traditionella värderingar. Baserat i Neckarsulm, Tyskland, är vi en av de ledande tillverkarna på cirkulära kontakter.

Vi samarbetar med 45 distributionspartners på fem kontinenter och anställer 1 800 globalt. Bindergruppen består av huvudkontor, 16 dotterföretag, två systemleverantörer och ett innovations- och teknikcenter. Vi finns i Tyskland, Österrike, Schweiz, Ungern, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Sverige, Kina, Singapore och USA.

Som specialist på tillverkning av en mängd olika industriella kontakter och kabelanslutningar för automationsteknik ligger binders styrkor i individuell utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontakter enligt kundspecifikationer.

Vårt produktsortiment sträcker sig från sub-miniatyrkontakter till industrikontakter. binderprodukter används i jordbruks- och entreprenadmaskiner, signalutrustning, i konstruktion av verktygsmaskiner, medicinsk teknik, mätteknik samt sensor- och automationsteknik.