Integra 8.80 – förbättrad funktionalitet och integration

Integra 8.80 – förbättrad funktionalitet och integration

SystemHouse Solutions – Vi lanserar Integra 8.80, en uppdatering som erbjuder förbättrad funktionalitet på flera plan. Denna version inkluderar bl.a. avancerade ritverktyg i Artifex och en ny integration med Kepware för sömlös anslutning till Industri 4.0 och IoT-protokoll.

Vi är glada över att presentera den senaste versionen av vårt larm- och passagesystem, Integra 8.80. Denna uppdatering innehåller en rad nya funktioner och förbättringar som fortsätter att säkerställa den höga funktionalitet, flexibilitet och säkerhet som våra användare förväntar sig av Integrasystemet.

Produktchefens insikter
Vår produktchef, Rolf Gustafsson, delar med sig av några av de mest spännande nyheterna i denna release:

”I version 8.80 har vi gjort många förbättringar, inklusive ett stort lyft med ritverktygen i Artifex. Nu kan användare konfigurera geometriska ritobjekt och koppla dem till styrbara åtgärder, såsom att styra utgångar eller öppna dörrar. Ritverktygen gör det också möjligt att återkoppla status från händelser genom att styra färger och texter i flera lager, vilket möjliggör skapandet av avancerade kommandopaneler.

En annan spännande nyhet är vår nya integration med Kepware, som öppnar upp för integration mellan vår Integraplattform och hundratals olika integrationsprotokoll från Industri 4.0 och IoT-världen. Det ska bli intressant att se hur detta kommer att användas i framtiden.”


Nyckelfunktioner i Integra 8.80

Här är en översikt över några av de viktigaste förbättringarna och nya funktionerna i version 8.80. För djupare tekniska detaljer, vänligen se våra releasenotes som ni hittar efter inloggning på systemhousesolutions.se.


Integra klient- och systemfunktioner:

  • Säker kommunikation: Introducerar säker kommunikation mellan Integra Server och alla klienter, vilket möjliggör säker kommunikation utan VPN, även i molnmiljöer.
  • Nytt REST API: För bokningsintegration.
  • Integration med Kepware: Sömlös integration som stöder indata från Kepware-drivrutiner.
  • Direktkommunikation IDA – Integra: Hög prestanda, enkel installation och säker design.

Artifex användargränssnitt:

  • Geometriska former: Ett ritverktyg som kommer till liv med dynamiskt utseende. Användare kan skapa anpassade visualiseringar med klickbara åtgärder och status från vilket objekt som helst på plattformen.
  • Utökad objektsvy: Ett snabbt och enkelt sätt att bygga manöverpaneler med åtgärder och status.
  • Manuell videomonitoruppdelning och favoriter: Full kontroll över CCTV-monitorer och favoritvyer.
Läs ocksa: Uppfyll NIS2-kraven med Integra
SystemHouse Solutions AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cookie-inställningar