Hydroscand lanserar ny produktkategori på Nordic Future Food and Food tech 2023

Hydroscand finns på plats under mässans båda dagar och ser fram emot att träffa er alla som arbetar inom livsmedelsbranschen och samtala om dagens och framtidens produkter och tjänster

Hydroscand lanserar en helt ny produktkategori på Nordic Future Food and Food tech 2023. Lansering sker klockan 11.00 onsdag den 31 maj, i Hydroscands monter B:08. De som lanserar Hydroscands nya produktkategori är Hydroscands VD Pontus Nygren tillsammans med Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för den nya produktkategorin.

Hydroscand finns på plats under mässans båda dagar och ser fram emot att träffa er alla som arbetar inom livsmedelsbranschen och samtala om dagens och framtidens produkter och tjänster.

Nordic Future Food är den självklara mötesplatsen för hela livsmedelsbranschen – en dynamisk arena med fokus på innovation i produktion, hälsa och framtidens mat. Här tar du del av tongivande och banbrytande innehåll som inspirerar och motiverar, samtidigt som du får möjligheten att skapa samarbeten och vara en del av livsmedelsbranschens utveckling.

Läs också: Förlängt kvalitetscertifikat...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *