Aratron – Guldmedalj!

Hållbarhet är ett av våra största fokusområden. Även om vi idag kommit en bra bit på väg i vårt arbete, så siktar vi självfallet betydligt längre! Med tidsbundna och mätbara hållbarhetsmål arbetar vi utifrån miljö, samhälle och ekonomi.

En bekräftelse på att vårt prioriterade arbete inom miljö och hållbarhet ger resultat är bl a tilldelningen av Ecovadis guldmedalj 2023. Ecovadis är världens mest betrodda, oberoende analysföretag inom hållbarhetsarbete, som utvärderar och betygsätter över 90000 företag inom 200 branscher, i mer än 160 länder!

Vårt resultat och vår guldmedalj visar att vi når högre än 98% av Ecovadis rankade företag.

Vill du veta mer? Läs mer i Ecovadis rapport här

Läs också: Flexibelt och...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *