Den kompletta guiden till lagerplockare

För att leverera din produkt till kunder i tid behöver du en effektiv process för att plocka order och utrustning som gör orderplockningen snabb och enkel.

Vad är en orderplockare för sorts hjälpmedel?

En orderplockare är en typ av utrustning som används för att plocka och leverera varor som efterfrågas i en beställning från lagret. Om ditt företag tar sig an beställningar bör du implementera en strategi för lagerplockning som främjar hastighet, noggrannhet och säkerhet. Genom att effektivisera orderplockning i ditt lager kan du:

  • Förbättra leveranstiden för dina kunder
  • Minska klagomål på felaktiga eller skadade varor
  • Förbättra ergonomin för din lagerpersonal
  • Spara tid och pengar genom att välja fler beställningar på kortare tid

Till skillnad från traditionella orderplockare, avlastar TAWIs mobila orderplockare lagerarbetare från manuella lyft. Vakuumlyften gör lyft snabba och enkla, vilket sparar både värdefull styrka och tid. Med orderplockaren kan en lagerarbetare plocka order över ett helt 8-timmarsskift utan belastning på armar, axlar eller rygg.

Läs mer här

Läs ocksa: Manuell hantering: De 5 vanligaste arbetsmomenten
TAWI AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.