TAWI – Postnord Logistik – ett säkrare och effektivare flöde

Med sina omkring 8000 distributionsterminaler är Postnord en frontfigur i den nordiska logistiksektorn. Bara under 2021 levererade de uppemot 226 miljoner paket till företag såväl som till privatpersoner. Postnord Logistiks arbetsflöde är effektivare tack vare lyftanordningar från TAWI.

Postnord Logistik: Ett effektivt arbetsflöde

Logistiksektorn frodas rejält, vilket för med sig behov av att både anläggningar och processer som möjliggör snabbare och smartare arbetssätt. Antalet kollin och kartonger ser bara ut att fortsätta öka. Postnord har kontinuerligt investerat i smarta lyftlösningar från TAWI för sitt logistikflöde på nästan samtliga terminaler under de senaste 15 åren.

Läs mer här

Läs ocksa: TAWI – Ligg steget före konkurrensen – Automatisera er inkommande logistik
TAWI AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.