TAWI – Skräddarsydda lyftanordningar för livsmedel

Tillverkningen av maten vi äter och the dryckerna vi dricker innebär en stort antal manuella moment, från att lyfta och förflytta ingredienser till att försluta och skicka färdiga produkter. De tunga lyft som behövs kan innebära avsevärda risker för personalens säkerhet, effektivitet, produktkvalitet och hygien

Lyftutmaningar inom livsmedels- och dryckesindustrin

De tunga lyften som krävs i livsmedels- och dryckesindustrin kan innebära stora risker för arbetssäkerheten, effektiviteten, produktkvalitet och hygien. Den hör artikeln är en intervju med Erik Wingholm, Area Sales Manager på TAWI Sverige. Han har en stor erfarenhet av de många sätt som TAWIs lyftvagnar tar sig an dessa utmaningar genom att förbättra säkerheten vid varje steg av tillverkningsprocessen.

Till att börja med, Eriks bakgrund är som ingenjör inom teknisk design. Under sina första år på TAWI arbetade han med blandade roller, men blev med tiden produktansvarig för våra specialdesignade lyftvagnar. När han sedan började med sälj i 2020, var erfarenheten från att ha jobbat med designa speciallösningar mycket användbar.

Läs mer här

Läs ocksa: TAWI – Öka arbetsplatsens produktivitet med smarta lyfthjälpmedel
TAWI AB's Företagsprofil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.